Övrigt sortiment

Som fiskmarknad i Halmstad har vi funnits i många år, men det finns fler produkter i vårt sortiment än vad som passar i kategorin Fisk och skaldjur. När du är på jakt efter huvudingrediensen till din middag, oavsett om det är fisk, viltkött eller fågel, så hittar du alltid högts kvalitet hos oss!

Kött

Vad är du sugen på idag? En fin bit Entreecôte, eller kanske French Ribs? Hos oss hittar du alltid ett intressant utbud av prima kött – färskt, fint och till bra pris. Kom gärna in och tala med oss, låt dig inspireras av utbudet och överraska familjen med något utöver det vanliga!

Fågel

Finns det något kött som är så flexibelt i matlagningen som kyckling? Vi äter väldigt mycket kyckling och med all rätt – det är både gott, nyttigt och prisvänligt. Hos oss köper du spännande kycklingvarianter, och då och då också annan fågel.

Vilt

Utbudet av viltkött är föremål för variation efter säsong och vad som finns att få tag på.  Välkommen in och de vad som står till buds just nu.

BBQ

Är det grilldags? Inget är väl mer förknippat med semester och sköna sommarkvällar än just grillning. Men det går ju bra att grilla året om – både utomhus och inomhus. Hos oss hittar du ett naggande gott utbud av riktiga grillfavoriter som kycklingspett, marinerade revbensspjäll och Pulled pork.

Bakverk

Det är inte bara kött och fisk som säljs på Halmstad fisk och skaldjur. Vi erbjuder även efterrätter till den som vill ha ett komplett mål med sig i kassen hem. För vår Créme Brulée, Hallonpaj och Blåbärspaj finns det alltid lite plats kvar i magen.

Varmt välkommen!

Kontakta oss


(Lämna tom)

Ät varierat

Fisk är som sagt ett väldigt generellt ord. Precis lika mycket som det kan skilja på olika kötträtter kan det skilja mellan olika fiskrätter. Det är få som stoppar in älggryta i samma fack som hamburgare. Var inte rädd för fisk, utforska istället olika fiskars potential! Det tar inte lång tid innan fisken är en självklar ingrediens i köket om man bara vågar. Satsa alltid på fisk av hög kvalitet.

Halmstad Fisk & Skaldjur AB

Gullbranna 281
310 31 Eldsberga

Kontakta oss